Sot 2 vite që nga vdekja e veteranit të UÇK-së Habib Morina !

0
13

Sot janë bërë 2 vite nga vdekja e veteranit të UÇK-së, Habib Morina nga Gllareva e Klinës.
Ai bashkë me vëllezërit e ti ishte pjesë e UÇK-së,ku njëherit vëllai Mehdin Morina,i cili ishte pjesë e Ushtrisë Çlifimtare të Kosovës ra dëshmorë.Kjo familje dha kontribut të madhë për Kosovën.Vëllau i ti Naser Morina kishte ardhur nga mërgata për të i’u bashëkangjitur UÇK-së në Kosovë.
I ndjeri Habib Morina pas luftës ka punuar në gjykatën e Klinës.
Sot 2 vite që nga vdekja e ti,familja,shokët dhe Shoqatat e Dalura nga lufta nderuan jetën dhe veprën e ti,duke bërë nderime tek vareezat e dëshmorëve në Grabanicë të Klinës !/Klinainfo/