Homazhe për 20 vjetorin e çlirimit të Klinës !

0
16

Sot,
Lëvizja VETËVENDOSJE! në Klinë, për nder të 20 vjetorit të Çlirimit të Klinës, mbajti homazhe duke nderuar figurat me rendësi kombëtare me ç’rast u vizituan Përmendorja e heroit Mujë Krasniqi, bustit të ish-kryetarit të Komunës së Klinës, Ismet Rraci dhe heronjëve Faruk Elezaj, Abedin Rexha dhe Arben Haliti.

Poashtu, bëmë homazhe tek Pllaka Përkujtimore e të Zhdukurve në Klinë, bustit të heroit kombëtar Gjergj Kastrioti “Skenderbeu” dhe te Përmendorja e Nënës Terezë, ku edhe vendosëm lule në shenjë nderimi.

Qendra jonë iu uron gjithë qytetarëve të Klinës, 20 vjetorin e Ditës së Çlirimit të Klinës.