Homazhe për 20 vjetorin e çlirimit të Klinës Sot, Lëvizja VETËVENDOSJE! në Klinë, për nder të 20 vjetorit të Çlirimit të Klinës, mbajti homazhe duke nderuar figurat me rendësi kombëtare me ç’rast u vizituan Përmendorja e heroit Mujë Krasniqi, bustit të ish-kryetarit të Komunës së Klinës, Ismet Rraci dhe heronjëve Faruk Elezaj, Abedin Rexha dhe Arben Haliti. Poashtu, bëmë homazhe tek Pllaka Përkujtimore e të Zhdukurve në Klinë, bustit të heroit kombëtar Gjergj Kastrioti “Skenderbeu” dhe te Përmendorja e Nënës Terezë, ku edhe vendosëm lule në shenjë nderimi. Qendra jonë iu uron gjithë qytetarëve të Klinës, 20 vjetorin e Ditës së Çlirimit të Klinës.

Homazhe për 20 vjetorin e çlirimit të Klinës

Sot, Lëvizja VETËVENDOSJE! në Klinë, për nder të 20 vjetorit të Çlirimit të Klinës, mbajti homazhe duke nderuar figurat me rendësi kombëtare me ç’rast u vizituan Përmendorja e heroit Mujë Krasniqi, bustit të ish-kryetarit të Komunës së Klinës, Ismet Rraci dhe heronjëve Faruk Elezaj, Abedin Rexha dhe Arben Haliti.

Poashtu, bëmë homazhe tek Pllaka Përkujtimore e të Zhdukurve në Klinë, bustit të heroit kombëtar Gjergj Kastrioti “Skenderbeu” dhe te Përmendorja e Nënës Terezë, ku edhe vendosëm lule në shenjë nderimi.

Qendra jonë iu uron gjithë qytetarëve të Klinës, 20 vjetorin e Ditës së Çlirimit të Klinës.

Sot, Lëvizja VETËVENDOSJE! në Klinë, për nder të 20 vjetorit të Çlirimit të Klinës, mbajti homazhe duke nderuar figurat me rendësi kombëtare me ç’rast u vizituan Përmendorja e heroit Mujë Krasniqi, bustit të ish-kryetarit të Komunës së Klinës, Ismet Rraci dhe heronjëve Faruk Elezaj, Abedin Rexha dhe Arben Haliti.

Poashtu, bëmë homazhe tek Pllaka Përkujtimore e të Zhdukurve në Klinë, bustit të heroit kombëtar Gjergj Kastrioti “Skenderbeu” dhe te Përmendorja e Nënës Terezë, ku edhe vendosëm lule në shenjë nderimi.

Qendra jonë iu uron gjithë qytetarëve të Klinës, 20 vjetorin e Ditës së Çlirimit të Klinës.