Arrestohet gruaja që kërkonte lëmoshë me fëmijët e saj në rrugët e Pejës

Policia e Kosovës ka arrestuar një grua e cila bashkë me fëmijët e saj ishte takuar duke kërkuar lëmoshë në rrugët e qytetit të Pejës, r

Gazeta mëson se e arrestuara i përket komunitetit ashkali dhe të dy fëmijët e saj, me të cilët kishte dalë për të kërkuar lëmoshë, janë të mitur.

Ajo mësohet se është arrestuar në rrugën “Zahir Pajaziti”, në Pejë, më 28 tetor të këtij viti, rreth orës 10:30, ndërkaq rasti ka shkruar në procedurë të rregullt.

SHARE