Kosovari i parë që Gjermania ia përktheu patentshoferin, është nga Klina

Halil Avdyli është i pari kosovar në Gjermani, që ky shtet ia përktheu atë nga gjha shqipe.

Ai është nga Kpuzi i Klinës.

Ndryshe, konvertimi i patentave shqiptare dhe kosovare në Gjermani bëhet pa provime shtesë./Klina.info/

Ky vendim u mirëprit dhe u bë i ditur javë më parë.

SHARE