Gëzimi për pavarësinë festohet edhe me traktorë (VIDEO)

Përvjetori i pavarësisë u kremtua në një mënyrë të veçantë në Malishevë.

Disa të rinj stolisën traktorët me simbole shtetërore e kombëtare dhe festuan nëpër fshatrat e këtij rajoni, njofton Klan Kosova.