Është shëruar personi i infektuar nga Klina që po qëndronte në karantinë

Para afro 2 javësh doli pozitiv një qytetar nga Klina (Gjurgjevik i Madh), pasi erdhi nga jashtë dhe u karantinua në konvikt. Klina info merr vesh se personi në fjalë është shëruar