Halit Gashi sjell këngë për bashkluftarin Shaqir Krasniqi

Këngëtari i mirënjohur nga Klina Halit Gashi ka sjellur këngën më të re për bashkluftarin Shaqir Krasniqi

Kompozimin dhe orkestrimin e këngës e ka bërë Arjon Gashi kurse për tekstin është përkujdesur Faruk Krasniqi