Babadimri po troket

Për të pestin vit radhazi, INTEREX ka dorezuar 30,000 dhurata për fëmijët në mbarë Kosovën!

Kjo iniciativë festive u sjell gëzim dhe buzëqeshje fëmijëve, duke i bërë festat e tyre vërtete magjike.

Nuk ka mënyrë më të bukur sesa të presësh Vitin e Ri me një dhuratë të vendosur nën pemë.

Edhe këtë herë Interex u sigurua që fëmijë të shumtë ta përjetonin këtë ndjenjë.

Janë gjëra të tilla që e bëjnë këtë sezon festash të veçantë!

Që nga viti 2019 Interex ka zbukuruar festat per me shume se 150.000 femijeve me dhurata te menduara per ta.

Për një sezon të mbushur me gëzim, të qeshura dhe magjinë që ofron InterEX – Gëzuar Vitin e Ri! Interex extra festë #babadimriytgjategjithevitit