Kandidati për kryetar të komunës së Klinës z. Besim Hoti vazhdon takimet me qytetarë.

Z. Besim Hoti së bashku me anëtarët e kryesisë së degës së LDK-së vizituan Krushevën e Madhe. Aty takuan strukturat tona dhe së bashku me ta biseduan me familje të këtij fshati për planin dhe të ardhmen e fshatit e qytetit tonë.
Strukturat tona janë themeli i LDK-së andaj mobilizimi i tyre për zgjedhjet e 17 tetorit padyshim që do të na ndihmojë fort në rrugëtimin tonë drejt fitores së madhe!

Sepse kur jemi bashkë nuk mund të gabojmë.

Faleminderit për mikpritjen!

#LDK160
#besimipërklinën
#klinapërtëgjithë

SHARE