Hajnat vodhën kafshë në Sferkë e Radilloc të Klinës

Mbrëmjen e së mërkurës në fshatin Sferkë të Klinës janë vjedhur në një stallë të kafshëve disa lopë, dele

Klina.info mëson se policia dhe njësitet hetimore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin.

Po në të njëjtën mbrëmje vjedhje pati edhe në fshatin Radilloc, po ashtu cak ishin stallat e kafshëve./Klina info/