Esma, kengetarja me e re nga Prishtina qe jeton ne Zvicer. vjen me projektin e saj te ashtuquajtur “Si na”

207

Esma eshte nje vajze 16 vjeqare nga Prishtina qe jeton dhe vepron ne Zvicer e cila me zerin e saj fantastik arrine qe brenda nje periudhe te shkurter te arrije nje shikueshmeri mjaft te madhe.

Kenga quhet “Si na”e cila u realizua ne Studion In Record’s me producentin Albos.

Nje realizim i mrekullueshem i ketij projekti, vlen te ceket qe videoklipi i kesaj kenge eshte realizuar nga Nuanca Films.

Ne pergjithesi nje projekt i shkelqyeshem i cili vlen te degjohet!