Po mbyllën llogaritë? Vjen reagimi i kompanisë së Instagramit

Ditën e sotme është raportuar se ka pasur bllokime të llogarive në Instagram.

Përdoruesit u ankuan se llogaritë e tyre janë mbyllur ose u janë hequr ndjekësit.

Lidhur me këtë shqetësim kompania e Instagramit në Twitter bën një deklaratë.

Në postimin e tyre shkruhej se janë duke shqyrtuar problemet.

“Ne jemi të vetëdijshëm se disa prej jush kanë probleme me qasjen në llogarinë tuaj në Instagram. Po e shqyrtojmë dhe kërkojmë ndjesë për shqetësimin.”, ka shkruar kompania e Instagtamit në platformën Twitter