Dikush bllokon rrugën në afërsi të varrezave të serbëve, në Deiq të Klinës

Rruga që të dërgon në drejtim te varrezat e serbëve në fshatin Deiq të Klinës, është bllokuar me disa gur dhe degë.

Nuk dihet se kush i ka vendosur, dhe cili është motivi.

Një qytetar ka dërguar fotografi në adresë të Klina.info ku shihet “barrikada”, duke pamundësuar veturat që të kalojnë.