Ky është numri i të punësuarve deri më tani përmes Superpuna

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka thënë se përmes projektit Superpuna për 8 muaj operim janë punësuar rreth 8 mijë të rinj të punësuar.

Prej tyre 3.914 vajza dhe 3.872 djem.

“Në total janë ???????? 5,832 biznese që deri më tani kanë përfituar nga skema e mbështetjes për punësimin e të rinjve”, ka shkruar ndër të tjera Murati.