Zhduket një vajzë në Malishevë

Një vajzë është zhdukur në mbrëmjen e 22 nëntorit në Malishevë.

Rastin e ka raportuar në Polici, motra e saj, sipas së cilës ajo nuk ishte kthyer në shtëpi dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Rasti është duke u hetuar.

SHARE