Në Kosovë nafta më shtrenjtë se në Slloveni, këto janë çmimet atje dhe këtu

Kryetari i Shoqatës së transportit rrugor të udhëtarëve, Ruzhdi Kurtishaj, ka publikuar një faturë ku shihet se një litër naftë në Slloveni kushton 1.54 euro, ndërsa në Kosovë 1.62 euro, apo 8 cent më shtrenjtë në Kosovë sesa në Slloveni.

Kurtishaj ka ironizuar duke thënë “zhvillim ekonomik se jo mahi”.

Postimi i tij i plotë: