Dibran Fylli Disa çmime, mirënjohje e cerifikata nëpër vite..

Disa çmime, mirënjohje e cerifikata nëpër vite…
Piktura e punuar nga mjeshtri i madh Idriz Berisha, me rastin e lirimit nga akuzat e gjykatës unmikistaneze!
-Certifikata, anëtar i Akademisë Shqiptare Amerikane të Shkencave dhe Arteve-Nju Jork,
-Çmimi i parë-Metafora 1
-Çmimi i parë-Shen Jeronimi Ilir
-Çmimi i parë-Botimet Tropoja, Tiranë
-Vendi i parë-Konkursi letrar, Malishevë
-Vendi i parë për prozë-Fushë-Kosovë
-Vendi i dytë-Malli poetik
-Çmimi i publikut-Festivali i V poetik
-Çmimi i tretë-Klubi letrar “Latif Berisha”
-Vendi i dytë-Konkursi letrar, Malishevë
-Çmimi i Diaspores-Besianë
-Mirënjohje-Shkolla fillore Açarevë
-Mirënjohje-Komuna Katriot
-Mirënjohje-Komuna Skënderaj, si dhe shumë e shumë tjera që mua me obligojnë të punoi, shkruaj e të mos ndaloi…