Ju ftojmë të merrni pjesë në hapjen e “Mega-Ekspozitës”

Ju ftojmë të merrni pjesë në hapjen e “Mega-Ekspozitës” në Muzeun e Kosovës me datë 2 korrik 2019 në ora 19:00.
Ekspozitën e Profesorit Dr.Eqrem Zenelaj hapet nga Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Kosovës!
Kjo ekspozitë përmbajnë 130 portrete gravura apo dokumente të figurave kombëtare me rëndësi ndërkombëtare nëpër shekuj!
Ardhja juaj na gëzojnë dhe na ndëron!