BEKIM JASHARI: MUJË KRASNIQI NJË KOMANDANT I PATHYER NË FUSHËN E BETEJËS.

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, sot ishte në fshatin Çabiq, te kulla e Mujë Krasniqit, për nderë të festivalit “I këndojmë lirisë” i cili u hap sot në vendlindjen e Komandant “Kapuqi”, Mujë Krasniqi. Jashari për Klina.info tha se: Është nderë dhe kënaqësi të jesh pranë kullës së Mujë Krasniqit.
“Muja ka qenë një komandant i rrallë nga guximi dhe trimëria e tij, ku ka marrë pjesë në çdo betejë”, tha Bekim Jashari,/Klina.info