Një rast i vdekjes në Klinë nga COVID-19!

Sot janë konfirmuar 764 raste të reja me COVID, 584 të shëruar dhe 12 raste të vdekjes në Kosovë.

Nder të vdekurit më virus është edhe një qytetar nga Klina, mosha e te cilit është 59 vjeç. /Klina.info

SHARE