Arrijnë qindra kosovarë që ishin nëpër vendet evropiane, presin në pikën kufitare

Një numër i madh i kosovarëve kanë arritur në Republikën e Kosovës, pas pushimeve dhe punëve që kishin në vendet evropiane.

Në disa foto të siguruara nga “Indeksonline” shihen të rinj e të moshuar duke pritur në pikën kufitare të Hani të të Elezit.

Të njëjtit kishin ateruar në Aeroportin e Shkupit, Maqedonia Veriore.

Më poshtë, disa pamje:  

SHARE