Flet drejtori i shëndetësis në Klinë ,Hekuran Sejdiu !

Drjetori i shëndetsis në Klinë, Hekuran Sejdiu ka folur për Klina.info.
Aj tha se nuk ka raste tjera të infektuar me virusin Corona në Klinë, dhe se të gjitha lajmet e mëhershme ishin dezinformata.

SHARE