Hoxhaj ndalet t’iu blej pica ekipit të tij: Po punojnë 24 orë për fitoren tonë

Kandidati për kryeministër nga radhët e PDK-së, Enver Hoxhaj, ka qenë aktiv këto ditë në parafushatë, duke takuar qytetarë e grupe të ndryshme të interesit.

Mirëpo atij në krah i qëndron edhe një ekip i
tërë, i cili e mbështet atë dhe partinë në çdo hap.

E për këtë ai ka vendosur që ta qeraste me pica gjithë ekipin e tij që po punon 24 orë për fitoren e partisë.