Prokurorët në hall me “të arrestuarit” gjatë orës policore (VIDEO)

Nuk ishin të paktë ata që u ndaluan dhe u sanksionuan gjatë kohës së orës policore.

E tash kur Kushtetuesja e shpalli kundërkushtetues vendimin e qeverisë për kufizim të lirisë së lëvizjes po thuhet se iu bë e padrejtë atyre që pësuan, disa nga të cilët edhe u karantinuan.
Një jurist mendon se prokurorët dhe gjykatësit që do të merren me rastet e tyre më pas duhet të kenë parasysh rrethanat.

SHARE