Ky është numri i gjobave në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 913 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 17 aksidente me të lënduar dhe 30 me dëme materiale.

Ndryshe, në 24 orët e fundit janë arrestuar 24 persona dhe 12 janë dërguar në mbajtje.