Pamje shokuese në Klinë, tre persona e rrahin dhe e fusin më zor në makinë një të ri

Një video shokuese po qarkullon orëve të fundit në rrjetet sociale. Në raportimin e bërë thuher se ngjarja ka ndodhur në Klinë.

Sipas raportimit të një qytetari, Argjend Morina është personi që rrahet e maltretohet, e më pas futet me zor në një veturë.

https://www.instagram.com/reel/CnhMg1JBl-D/?igshid=Yzg5MTU1MDY=

Sipas këtij njoftimi, Jetmir e Meriton Gashi si dhe Mirlind Thaçi janë tre personat që rrahin Morinën.

Mbetet të shihet se cili do të jetë reagimi i Policisë së Kosovës për këtë rast skandaloz

https://www.instagram.com/reel/CnhMg1JBl-D/?igshid=Yzg5MTU1MDY=

https://vm.tiktok.com/ZMYJPMyen/

https://www.instagram.com/reel/CnhMg1JBl-D/?igshid=Yzg5MTU1MDY=

https://www.instagram.com/reel/CnhMg1JBl-D/?igshid=Yzg5MTU1MDY=

SHARE