Piktorit nga Klina, Idriz Berishës i hakohet Facebook – u

Piktorit të njohur nga Klina, Idriz Berishës i hakohet faqja në rrjetin social Facook.

Çdo postim që bën dhe shkrim nuk janë me leje dhe janë pa dijeni të tij deri t’i kthehet sërish profili.