Aksident i rëndë në Komoran, personi përfundon i gjakosur në rrugë

Një aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur në Komoran.

Nga video e siguruar nga TV Malisheva, shihet se një person është lënduar dhe ka përfunduar i gjakosur në rrugë.

Reshjet e fundit të bores dhe ngricat e krijuara kanë bërë që të rritet numri i aksidenteve

SHARE