Polici gjen pronarin e kurbanit të humbur (VIDEO)

Një ngjarje interesante i ndodhi një polici në ditën e Bajramit.

Ai kur doli nga shtëpia hasi në një kurban, për të cilin s’kishte ide se nga dhe si ka mundur t’i vij.

Si rrodhi gjithë kjo ngjarje dhe çka ndodhi me kafshën më pas, detajet i sjell kolegu gazetar, Flamur Gajtani.