Zhduket një person në Pejë

Policia e Kosovës, ka njoftuar se një grua ka raportuar se bashkëshorti i saj është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vend-ndodhja e tij.

Rasti është raportuar të hënën në Pejë, 05:00.

“Ankuesja femër kosovare ka informuar se bashkëshorti i saj kosovar është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vend-ndodhja e tij”, thuhet në raport.

Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.