Enver Hoxhaj dhe Elmi Reçica mysafirë të Petrit Foniqit në “Fisch House”

Në qendër të Klinës tashmë është hapur restorantit luksoz “Fisch House”, që shquhet për ushqimet e freskëta nga deti.

Gjatë ditës së sotme në restorant kanë qenë dy mysafirë shumë të veçantë, figura të njohura të politikës, Elmi Reçica dhe Enver Hoxhaj.

Ky i fundit madje ka publikuar një fotografi në rrjetin social FB ku shkruan: Në Klinë, mysafir te Petrit Foniqi së bashku me miq!

SHARE