Gruaja ikë nga shtëpia në Gjilan, burri lajmëron policinë për zhdukjen e saj

Në fshatin Livoç i epërm të Gjilanit, një grua është larguar nga shtëpia me datë 18 qershor.

Kështu ka njoftuar burri i saj, i cili ka lajmëruar në Polici zhdukjen e bashkëshortes, para katër dite.

Gruaja ende nuk është gjetur dhe burri i saj nuk ka dijeni për vendodhjen e saj se për ku mund të jetë larguar.

Ndërkaq, Policia e Kosovës, është duke u marrë me rastin i cili është nën hetime./

SHARE