Zhduket një grua në Gjakovë

Një grua është zhdukur në Gjakovë, ka njoftuar policia.

Viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet ende vendodhja e saj.

Rasti po hetohet nga ekipet revelante.

Gjakovë, 2102.2024-12:45. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femer kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.Rasti është duke u hetuar nga ekipet relevante”, thuhet tutje në raportin e policisë.