Zenun Elezaj ngushëllon familjen Abazi nga Gllareva për vdekjen e djalit të tyre 19 vjeç

Kryetari i komunës së Klinës, përmes një postimi në FB ka ngushëlluar familjen Abazi në Gllarevë, për vdekjen e djalit të tyre Kadrisë.

Ky është postimi:

Me dhimbje të madhe kam marrur lajmin për vdekjen e hershme e të papritur të të riut Kadri Abazaj nga fshati Gllarevë. Në këto momente të vështira për familjen ndajmë dhimbjen me ta.
Familjes Abazi, miqve dhe të gjithë që e kanë njohur Kadriun ju shpreh ngushëllime për këtë humbje të madhe!
U prehtë në paqe!