Zenun Elezaj mund të ketë edhe shkarkime të tjera.

Kurse, Kryetari i Komunës së Klinës, Zenun Elezaj për Indeksonline ka thënë se vetëm një drejtor është shkarkuar deri më tani mirëpo mund të ketë edhe shkarkime të tjera.

“Jemi në fazën e një reformatimit, një drejtor deri tani është shkarkuar dhe janë në monitorim të gjithë drejtorët, nuk është as i pari dhe nuk mbetet as i fundit. Pra, deri më tani vetëm një është shkarkuar”, tha Elezaj për Indeksonline.

SHARE