Shërbimet e shpëtimit në Pragë: 11 të vdekur përfshirë sulmuesin, 9 të plagosur rëndë

Shërbimet e shpëtimit mjekësor të Pragës ndanë informacione të reja për numrin e të vdekurve dhe të plagosurve:

“11 të vdekur përfshirë sulmuesin, 9 të plagosur rëndë, 5-6 të plagosur mesatarisht të rëndë, deri në 10 të plagosur lehtë. Numrat mund të ndryshojnë ende.”