Dëmtohet rruga në Perqevë pas reshjeve të shiut

Reshjet e shiut në ditët e fundit kanë krijuar edhe dëme të konsiderueshme në disa pjesë të vendit.
Dëme janë bërë edhe në fshatin Perqevë, ku në lagjen Berisha është dëmtuar në masë të madhe një segment i rrugës që ka qenë e shtruar me zhavorr.
Banorët janë ankuar se pas reshjeve të shiut dhe dëmtimit të rrugës është bërë shumë i vështirë qarkullimi në këtë lagje.

SHARE