Nesër mbahet akademia përkujtimore për të zhdukur në Klinë

Shoqata për Persona të Zhdukur Klinë
Organizon
Akademi përkujtimore për të Zhdukur
Tubimi mbahet në Shtëpinë e Kulturës
,, Jehona e Dukagjinit” – Klinë ,me 4 shkurt
( e martë) ora 13

FTESË
Ftojmë të gjithë qytetarët , të marrin pjesë ,
bashk më Familjarët të cilët jetojnë me dhëmbje dhe shpresë për të ditur të vertetën për më të dashurit e tyre

SHARE