Arben Limanaj konfirmuar shkarkimin duke thënë se vendimi është kryesisht politik 

Arben Limanaj, Drejtor i Arsimit në Komunën e Klinës ka konfirmuar shkarkimin duke thënë se vendimi është kryesisht politik dhe ka ardh si pasoj e mosmarrëveshjeve për konkurset.

“Ditën e premte jam shkarkuar nga detyra, para 1 jave më ka ardhur vendimin që me jep dorëheqje nga Kryetari i Komunës dhe pas kësaj kam kërkuar shpjegime se pse duhet me jep dorëheqje, mirëpo nuk më është kthyer asnjë përgjigje dhe pas saj ka ardhur shkarkimi im”

“Arsyeja sipas vendimit është sipërfaqësor thjesht kishte të bëj lidhur me konkurseKryetari nuk ka vepruar me përputhje strategjike dhe politike të kryetarit.  Kryesisht konfliktet tona kanë qenë në lidhje me konkurset. Gjithçka lidhjet me pranimet e kuadrat me mospajtimet tona pra ne lidhje me konkurset. Për mu kryesisht ky vendim është politik”, ka thënë Limanaj për Indeksonline.

SHARE