Wilder u dërgua në spital pas humbjes

Deontay Wilder u dërgua në spital si masë paraprake pas humbjes së tij ndaj Tyson Fury .

Ekipi i Wilder-it hodhi peshqirin në raundin e shtatë në meçin që u dominua nga King Gypsy.

Ai mori shumë goditje dhe kishte gjakderdhje nga veshi i tij i majtë dhe goja para se të ndërpritet lufta duke humbur rripin e tij të në WBC./

SHARE