Një punëtor vdes në vendin e tij të punës në Suharekë

N.M, 51-vjeçar punëtor nga Prizreni ka vdekur sot në vendin e tij të punës në fshatin Studençan të Suharekës.

Kështu ka bërë të ditur Shaqir Bytyqi, zëdhënës i Policisë së Kosovës për rajonin e Prizrenit.

Një punëtor vdes në vendin e tij të punës në SuharekëFoto: Zëri / Ilustrim
Një punëtor vdes në vendin e tij të punës në Suharekë

KRONIKA
February 01, 2023 – 16:48
SHPËRNDAJE:
N.M, 51-vjeçar punëtor nga Prizreni ka vdekur sot në vendin e tij të punës në fshatin Studençan të Suharekës.

Kështu ka bërë të ditur Shaqir Bytyqi, zëdhënës i Policisë së Kosovës për rajonin e Prizrenit.

“Me datë 01.02.2023, rreth orës 13:35 policia, nga mjeku kujdestar, ka marr informatën se në emergjencën në Suharekë është sjell një person pa shenja jete”, ka thënë ai.

Bytyqi ka bërë të ditur se të gjitha njësitë kompetente të policisë kanë dal në vendngjarje dhe rasti është duke u hetuar nga Sektori Rajonal i Hetimeve në Prizren.

“Dyshohet se personi ka ndërruar jetë në vendin e punës në një gurthyes në Studençan, Suharekë. Pasi që është bërë ekzaminimi i vendit të ngjarjes me urdhër të prokurorit kujdestar trupi i pa jetë dërgohet në Institutin e Mjekësisë Ligjore për ekzaminim”, ka përfunduar ai.

SHARE