Kaq do të jetë paga e ministrave dhe deputetëve

Kaq do të jetë paga e ministrave dhe deputetëve

Deputetët dhe ministrat janë vendosur në koeficientin 16.4.

Kështu pagat e tyre do të jenë 1 mijë e 722 euro.

Kryeministri Albin Kurti dhe ministri i Financave, Hekuran Murati, kanë deklaruar që vitin e ardhshëm koeficienti pritet të jetë 110 euro