Vërshime në Jashanicë të Epërme

Pas reshjeve të shiut e të borës në Klinë, është bërë i vështirë edhe qarkullimi në disa fshatra. Një prej tyre është Jashanica e Epërme. Kryetari i këtij fshati,Kushtrim Halitaj, tha për Klina info se është bërë i vështirë qarkullimi në këtë fshat, dhe se kanë kërkuar nga Komuna për ndihmë, mirëpo ende nuk ka reaguar askush./Klina.info

SHARE