Tri organizatat e dala nga lufta në Klinë, diskutojnë për padrejtësitë ndaj kategorive të luftës

Tri organizatat e dala nga lufta e fundit në Klinë, OVL UÇK, ShFD UÇK dhe ShIL UÇK, kanë mbajtur një taki, për të diskutuar rreth padrejtësive ndaj katogorive të luftës.

Ata janë dakorduar që të qëndrojnë të bashkuar, gjithnjë në shërbim të kauzën kombëtare dhe në përkrahje të bashkëluftëtarëve të UÇK-së.
Të njëjtit kanë thënë se takime të tilla do të mbajnë dhe ditëve në vazhdim.

Derisa janë dakorduar edhe për organizimin e një proteste në nivel qëndror, me kërkesën drejtuar Qeverisë që ta fusin pagën minimale edhe për veteranët./Klina info/

SHARE