Sot,për herë të parë në qytetin e Klinës është shfaqur koncerti nga nxenësit e kursit Amadeus,

Sot,për herë të parë në qytetin e Klinës është shfaqur koncerti nga nxenësit e kursit Amadeus,te udhëhequr nga prof.Rasim Gashi.
Në këtë koncert kanë luajtur me kitarë,piano dhe këndim. .