Klinë, drejtori ndëshkon stafin e QKMF-së (VIDEO)

Drejtori i Shëndetësisë në Klinë, Hekuran Sejdiu, ka ndëshkruar mjekë, infermierë, roje dhe vozitës të Qendrës së Mjekësisë Familjare për neglizhencë në punë.Në këtë ishte bindur vet pasi nuk i kishte hasur ata në vendin e punës.https://youtu.be/6yr63bUbTVg