Shpërthen kanalizimi në Dobërdol, banorët kërkojnë intervenimin e Komunës

Një kanalizim ka shpëthyer në Lagjen e Lacve në Dobërdol të Klinës.

Ujërat e zeza kanë dalë mbi asfalt dhe era e rëndë po i pengon banorëve.

Ata përmes Klina.info kanë kërkuar që Komuna të intervenojë sa më shpejtë pasi që nuk po kanë mundësi të dalin as në oborr.

SHARE