Hajdin Balaj telegram ngushëllimi families për vdekjen e policit Asllan Gashi

Kryetari i OVL UÇK-së Dega në Klinë, Hajdin Balaj ka ngushëlluar familjen Gashi për humbjen e veteranit të UÇK-së, Asllan Gashi.

Gashi ishte nga fshati Sferkë i Klinës dhe ishte pjesëtar edhe i Policisë së Kosovës.

Varrimi i të ndjerit bëhet nesër në ora 13:00 në varrezat e fshatit të tij.