Brenda 24 orëve në Klinë, janë raportuar 7 raste të reja me COVID

926 të shëruar, 519 të infektuar dhe 14 raste të vdekjes brenda 24 orëve në Kosovë.

Nder të prekurit më virus janë edhe 7 persona nga Klina, më saktësisht nga fshati Përqevë një rast, nga fshati Rudicë një rast dhe nga qyteti i Klinë-s 5 raste. /Klinainfo